Yoga & Food Dagretreat

Locatie: Wijn- en aspergeboerderij de Santspuy in Etten-Leur (in de buurt van Breda)
Eerstvolgende data: 21 september 2024

Yoga op een wijngaard | Cacao ceremonie | Wijnproeverij | Maximaal 10-12 deelnemers | €99,-
yoga-food-dagretreat

Na succesvolle eerdere edities van mijn Yoga & Food Dagretreat, staan er in 2024 weer nieuwe one day retreats gepland. De locatie: een prachtige wijngaard in Brabant! Een dag met o.a. yoga, heerlijk eten en een wijnproeverij van hun eigen wijngaard. Wil jij jezelf een dag in de watten laten leggen? Geef jezelf dan een fijne dagretraite cadeau.

Yoga & Food Dagretreat:

  • Start 10:00 uur
  • Cacao ceremonie
  • Easy Flow yoga (gebaseerd op pralaya yoga)
  • Heerlijke lunch inclusief recepten voor thuis
  • Wandeling
  • Wijnproeverij van de Santspuy
  • Einde dag rond 16:00 uur

€99,-

Over mij: Denise Daniëls

Ademhalingsoefeningen

Een aantal jaar geleden kwam ik thuis te zitten met burnout klachten. Een druk hoofd en chronische stress zorgden ervoor dat ik op de rem moest. Het leerde mij dat je lichaam altijd van je hoofd wint. Sinds ik yoga heb ontdekt weet ik beter hoe ik met stress om kan gaan en ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik heb mijn vaste baan opgezegd om te ontdekken waar ik blij van word: mensen verwonderen met een bijzondere ervaring. Daarom organiseer ik nu al twee jaar yoga retreats in Nederland en heb ik de yoga Teacher Training gevolgd. Tijdens mijn retreats ontdek je via o.a. yoga en voeding hoe je ook in het dagelijks leven goed voor jezelf kunt zorgen. En dat betekent voor mij ook (bourgondisch) genieten, dus een wijntje, chips of stukje vlees mag ook zeker op zijn tijd.

Pralaya yoga

Pralaya yoga is ontwikkeld door Robert Boustany, de leraar van de yogaschool – Yogasite – in Breda waar ik de Teacher Training heb gevolgd. Pralaya yoga is ontwikkeld voor het Westerse lichaam, wat toch echt anders is dan als je op een berg in de Himalaya woont. Deze vorm van yoga richt zich met name op de uitlijning van het lichaam, om blessures te verhelpen en vooral te voorkomen. Daarnaast werken we door middel van cyclische bewegingen aan het losmaken van het bindweefsel, wat er vaak voor zorgt dat de stijve spieren in ons lichaam weer wat meer bewegingsruimte krijgen. Tot slot richt pralaya yoga zich op het versterken van de zwakkere spieren, zodat de tegenovergestelde sterke spieren steeds een beetje meer kunnen loslaten.

Aanmelden

Wil jij bij de yoga dagretraite in Etten-Leur zijn? Vul dan onderstaand formulier in om je aan te melden. Binnen 5 werkdagen ontvang je een bevestiging en de factuur. Je deelname is definitief zodra de betaling binnen is.

Vragen

Heb je yoga ervaring nodig om mee te kunnen doen?

Nee hoor, de les wordt aangepast aan de groep en voor elke houding worden er verschillende opties gegeven zodat iedereen op de houding kan doen wat op dat moment kan.

Hoe kom ik bij de locatie?

De Santspuy is het makkelijkste met de auto te bereiken. Vanuit Breda is het ook heel goed te doen op de fiets, dan ben je zo’n 30 min onderweg. Met het openbaar vervoer is het helaas niet te doen, je zou eventueel vanaf station Etten-Leur een OV-fiets kunnen huren.

Ik kom met de auto, kan ik na de wijnproeverij nog rijden?

Ja hoor, we krijgen proefglaasjes dus je zult niet meer dan 2 normale glazen wijn binnen krijgen.

Wat gebeurt er als ik moet annuleren?

Dat is natuurlijk altijd vervelend. Tot twee weken van tevoren kun je kosteloos annuleren. Verder geldt: Twee weken tot een week van tevoren: 75% terugbetaling. Een week tot 2 dagen van tevoren: 50% terugbetaling. Twee dagen of minder van tevoren: 15% terugbetaling. Je mag ook altijd iemand als vervanger voor jou opgeven.

Bij hoeveel deelnemers gaat het door?

De dagretreat zal doorgaan bij minimaal 6 deelnemers. Er zijn maximaal 12 plekken.

Ik kan helaas niet, komt er nog een volgende editie?

Voor 2024 staan er geen nieuwe edities meer gepland. Volgend voorjaar komen er waarschijnlijk wel weer nieuwe dagen. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe events? Volg travelsandbites.nl dan op Instagram of Facebook.

Algemene voorwaarden | Travelsandbites.nl, onderdeel van Episode Wanderful | KVK-nr: 81631650