Over Travels & Bites

vespa-trip

Travel, Eat, Wine, Retreat…

Vier woorden die redelijk goed omschrijven waarvoor je mij wakker kunt maken.

Mijn naam is Denise en ik woon samen met mijn vriend in Bourgondisch Breda. Ook al vind ik het in Breda geweldig, het liefst ga ik om de haverklap op reis om de wereld te ontdekken en dan het liefst wat specialer dan een ‘gewone’ strandvakantie. Zo ging ik al meerdere keren op surf & yoga vakantie, sliep ik in Portugal tussen de wijnvelden en op de foto hierboven cruise ik op een Vespa langs de adembenemende Amalfi kust. Sinds 2020 organiseer ik zelf ook af en toe bijzondere reizen, zoals een Yoga & Food Retreat.

Op reis, maar ook thuis, moet er uiteraard ook nog lekker gegeten (en gedronken) worden. Ik heb een voorliefde voor Spaanstalige landen, maar tegenwoordig weten Italië en Portugal mij ook prima te verleiden. En Zuid-Afrika, daar heb ik toch ook wel mijn hart aan verloren. Wanneer ik wel in Breda ben probeer ik de lekkerste gerechten van mijn reis uit in eigen (buiten)keuken.

Denise

Travels and Bites is ooit als hobby begonnen voor vrienden die mij regelmatig vroegen of ik nog tips voor leuke restaurantjes of unieke accommodaties had. Naast bloggen voor mijn eigen website ben ik ook gastblogger bij Hoparound.nl en ToscaneTips.nl.

Een hobby is het nog steeds, maar inmiddels ziet mijn leven er wel wat anders uit dan toen ik in 2016 begon…

Meer over mij 

Hoewel collega’s mij altijd de vakantiemanager noemde omdat ik zo vaak op vakantie was (ikzelf noemde het weekendjes weg), kwam ik in 2017 helaas thuis te zitten met een burn-out. Ik begon met yoga, wat me meer rust in mijn hoofd gaf en waarin ik iets van ontspanning kon vinden. Iets wat ik, als ik niet op reis was, maar moeilijk kon. Toch werd mijn volgende baan weer bij een groot bedrijf met een verantwoordelijke functie in (online) marketing. Ik had mega leuke collega’s, deed mijn werk goed, maar toch bleef ik iets missen. Ik besloot daarom in 2020 een grote sprong in het diepe te wagen en mijn vaste baan op te zeggen voor een sabbatical en een zoektocht naar ja, naar wat eigenlijk?

Inmiddels zoek ik naar wat ik leuk vind en dat doe ik totdat ik het niet meer leuk vind. Vrijheid is daarbij een van mijn grootste drijfveren. Sinds begin 2021 ben ik zzp-er en doe ik vanuit mijn bedrijf, Episode Wanderful, content marketing klussen voor verschillende kleine (en soms grotere) bedrijven. Daarnaast volg ik een weddingplanner opleiding, een yoga opleiding en organiseer ik dus unieke yoga retreats. En het zou zomaar kunnen dat dit over een jaar verder uitgebreid is… Stay tuned!

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Je kunt altijd een mail sturen naar info@travelsandbites.nl.

Samenwerken?

Heb je interesse in een samenwerking op Travels & Bites, bijvoorbeeld in de vorm van een review van een product of hotel/bestemming? Leuk! Stuur een mailtje naar info@travelsandbites.nl met je voorstel en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.