Over Travels & Bites

vespa-trip

Reizen, Eten en Koken…

Voor mij en veel anderen het leukste dat er bestaat!

Mijn naam is Denise en ik woon samen met mijn vriend in Bourgondisch Breda. Ook al vind ik het in Breda geweldig, het liefst ga ik om de haverklap op reis om de wereld te ontdekken en dan het liefst wat specialer dan een ‘gewone’ strandvakantie.

En dan moet er uiteraard ook nog lekker gegeten (en gedronken) worden. Ik heb een voorliefde voor Spaanstalige landen, maar met een heerlijke Italiaanse pasta, Thaise curry of malse steak kun je mij ook gelukkig maken. Wanneer ik wel in Breda ben probeer ik de lekkerste gerechten van mijn reis uit in eigen keuken.

Denise

Op Travels & Bites deel ik mijn tips voor slaap-, eet-, of doe-adressen op reis, recepten van gerechten die ik op reis geproefd heb en andere reistips waarvan ik denk dat ze leuk zijn. Omdat de highlights van alle reisbestemmingen al uitgebreid beschreven staan in honderden blogs, probeer ik op Travels & Bites juist minder bekende plekken te delen. Maar soms kun je een highlight gewoonweg niet overslaan!

Naast bloggen voor mijn eigen website ben ik ook gastblogger bij Hoparound.nl en ToscaneTips.nl.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Je kunt altijd een mail sturen naar info@travelsandbites.nl.

Veel lees-, reis- en eetplezier!

Samenwerken?

Heb je interesse in een samenwerking op Travels & Bites, bijvoorbeeld in de vorm van een review van een product of hotel/bestemming? Leuk! Stuur een mailtje naar info@travelsandbites.nl met je voorstel en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.